OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Shërbimi profesional i baterisë

Kontrolli i bateris FALAS

Shumica e shoferëve nuk e mendojnë kontrollimin e bateris deri sa të presin që makina e tyre nuk ndezë.
N
ëse rregullisht keni një kontrollë të baterisë nga mekanikët tanë, ne do e zëvendësojmë baterinë e automjetit tuaj nëse është e nevojshme.

  • Bateri Bosch S4 (12 V, 60 Ah, 540 A)
  • Bateri Bosch S6 (12 V, 95 Ah, 850 A)
  • Mbushësi Bosch C3 (6 V, 1,2 Ah - 14 Ah dhe 12 V, 1,2 Ah - 120 Ah), i përshtatshëm për të gjitha teknologjitë e zakonshme të baterive (acid plumbi, AGM, bateri me lagështi dhe gell)

Shërbimi profesional i bateris

A është bateria e makinës suaj gati dhe e pajisur mirë për sezonin e dimrit?
Tek ne, ju mund të testoni baterinë e automjetit, falas. Dhe nëse është e nevojshme, ne e zëvendësojmë baterinë e automjetit tuaj me një të re.

  • Kontrolli i bateris
  • Montimi i bateris

Dimri me specialistët tanë

Sa më shpejt që moti të bëhet i ftohtë gjatë muajve të dimrit ju keni më shumë gjasa të shihni efektet e prishjes të baterisë, për shkak të ftohtit që ndikojnë në kimikatet e bateris.

Automjetet moderne janë të pajisura me pajisje elektronike gjithnjë e më shumë, prandaj këshillohet që shoferët të mos përpiqen të ndërrojnë vetë një bateri, gjithmonë është mirë të lini mirëmbajtjen dhe ndërrimin tek mekanikët në servisin tonë.