preg_match(): Allocation of JIT memory failed, PCRE JIT will be disabled. This is likely caused by security restrictions. Either grant PHP permission to allocate executable memory, or set pcre.jit=0 in /home/autoservicepartner/rexautomobile.com/web/Ip/Internal/Vendor/Aura/Router/Route.php:284assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/autoservicepartner/rexautomobile.com/web/Ip/Internal/Revision.php:44 Shërbimi elektronikë

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Shërmbimi elektronikë

Shërbimi i baterisë

A është bateria e makinës suaj gati për veprim dhe e pajisur siç duhet për kohën e dimrit?
Mekanikët tanë bëjnë kontrollimin, mirëmbajtjen dhe zëvendësimin e bateris së automjetit tuaj.

Diagnoza e sistemeve elektronike

Nëse elektronika në makinën tuaj nuk funksionon, sinjalizohen dritat paralajmëruese në insturment tabelë, mekanikët tanë do të gjejnë shpejtë problemin i cili është në automjetin juaj.
Ne përdorim pajisjet e fundit diagnostikuese për gjetjen e gabimit dhe eliminimin e problemeve në sistemin elektrik të automjetit tuaj.