OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Amortizerët - Rrezik i padukshëm

Rreth 6.2 milion automjete në rrugë janë me amortizer të dëmtuar. Vetëm 50% e të gjitha aksidenteve i përkasin amortizerëve të dëmtuar që janë më të vjetër se 10 vite ose kanë shumë km. duke filluar nga 150.000km. Por edhe 9.3% e makinave të para prej 3 vitesh tashmë kanë mangësi të mëdha. 
Amortizerët e dëmtuar çojnë automjetin në një distancë frenimi që është deri në 20% më shumë dhe në mënyrë të konsiderueshme. Përveç kësaj, ato shkaktojnë më pak goditje dhe gjithashtu ndikojnë në qëndrueshmërinë e kthesave në makinën tuaj. Për këtë arsye ne ju këshillojmë që të keni amortizerë të kontrolluar rregullisht nga një mekanikë.

Shërbimi dhe Riparimi

Nëse keni probleme me sistemin mekanik në automjetin tuaj, mekanikët tanë mund të mbështeten në diagnozën e problemit. Do të marrin makinën tuaj duke vazhduar me teknologjinë më të fundit të testimit dhe pjesëve rezervë origjinale në cilësinë e prodhuesit origjinal.

  • Pjesë rezervë cilësore
  • Pajisje më të fundit të testimin e automjeteve
  • Personel i kualifikuar me qasje në të dhëna teknike

Lëvizja e makinës suaj

Nëse diçka është dëmtuar në pjesën mekanike të automjetit tuaj, mekanikët tanë do të sjellin çdo gjë në lëvizje në automjeti.
Falë përvojës shumë vjeçare të mekanikëve tanë, përdorimit të teknologjisë së fundit të testimit dhe qasjes në të dhëna të gjera teknike, të gjitha detyrat në fushën e mekanikës së automjeteve trajtohen me shpejtësi, saktësi dhe siguri.