OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Shërbimi i riparimit të xhamit

Xhamat e automjetit tuaj luajnë një rol të rëndësishëm në drejtimin e sigurisë së vozitjes, të cilët tashmë mund të preken nga dëmi më i vogël. Një arsye tjetër për të pasur dëmtimin e shkaktuar nga guri menjëherë riparohet nga mekanikët tanë. Dhe nëse është e nevojshme, ne gjithashtu i ndërrojmë krejtësisht xhamat, me profesionalizëm dhe me kujdes maksimal.

  • Largimi i shpejtë dhe profesional i dëmtimit nga guri
  • Ndërrimi i menjëhershëm i xhamit të ri

Në rastin e dëmtimit të shkaktuar nga guri, ne ju rekomandojmë që të mbuloni zonën e dëmtuar me një lepak(aero) sa më shpejt që të jetë e mundur në mënyrë që të mbrohet qelqi i laminuar nga hyrja e papastërtive.