OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Njohuri teknike deri në detajin e fundit

Teknologjia e injektimit të automjeteve moderne është sistem shumë i ndjeshëm ndaj defekteve teknike pa mirëmbajtje të rregullt. Mekanikët njihen me të gjitha sistemet e tanishme të menaxhimit të motorrit dhe janë të njohur me sistemet e reja të injektimit të presionit të lartë deri në detaje më të vogla, nga turbina në modulin e kontrollit të ndezjes së automjetit.

Qëndrueshmëria e produkteve nga Bosch

Matësi i gazrave (lambdasonde) i prodhuar nga Bosch në vitin 1976 përdoret sot nga pothuajse të gjithë prodhuesit e automjeteve evropiane. Kjo është një nga teknologjitë më të rëndësishme për ngasje më të ulët dhe konsum të ulët të karburantit. Nëse sistemi i injektimit dhe shkarkimit të automjetit tuaj nuk funksionon siç duhet, ju rekomandojmë që të vizitoni servisin tonë riparues për mirëmbajtje ose riparime të tyre.

Diagnostifikimi i motorrit

Automjetet po bëhen gjithnjë e më shumë teknike dhe paraqesin sfida gjithnjë e më të mëdha për mekanikët tanë. Sistemet moderne të menaxhimit të motorrëve kontrollojnë elektronikisht injektimin e karburantit, duke garantuar kështu performancë optimale të motorrit dhe ekonominë e karburantit. Për të siguruar që kjo të mbetet e njëjtë për makinën tuaj, mekanikët kontrollojnë makinën me pajisje diagnostikuese dhe njohuri profesionale.

  • Analiza e gabimeve me pajisjet diagnostifikuese më të fundit
  • Për të gjithë automjetet e zakonshme dhe sistemet e menaxhimit të motorrit