OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Zgjidhje për të gjitha kërkesat tuaja

Zgjidhje për të gjitha kërkesat tuaja

Ne dëshirojmë që veturat nga shërbimet tona të jenë të njejta me pritjet e klientëve tanë. Ne kemi themeluar raporte permanente dhe punë të drejtë për servisim të automjeteve. Programet trajnuese dhe edukuese na mundësojnë përmirësimin e vazhdueshëm të kualitetit tonë të punës.

REX Automobile - Shërbimet tona të veçanta

Gjithmonë të gatshëm për ndihmë ndaj klientëve tanë

Pranimi i automjetit 24 Orë: Jemi në dispozicion gjatë gjithë kohës

Ju mund të sillni makinën tuaj në çdo kohë që dëshironi. Në mbrëmje ose gjatë natës thjesht vetëm parkoni makinën tuaj në oborrin tonë. Vendosini çelësat dhe udhëzimet tuaja në zarfat e siguruara dhe i vendosni ato në kutinë 24 orëshe. Këto do të thotë që nuk jeni të lidhur me oraret e fiksuara të hapjes së servisit tonë, mund të kurseni kohë dhe të riktheni makinën tuaj edhe më herët.

Pranim i drejtëpërdrejtë: Ne ofrojmë këshilla  dhe sqarime të qarta

Pranimi i drejtpërdrejtë: Ne kujdesemi për ju me kompetencë dhe transparencë.Kur ne pranojmë porosinë tuaj, do të diskutojmë të gjithë punën e përfshirë dhe të shpejgojmë atë në automjet. Ju do të informoheni menjëherë për atë që ne synojmë të bëjmë, pse, si dhe sa do të jetë kosto e riparimeve në automjetin tuaj. Me shërbimin tonë, ju merrni të gjitha informacionet qartë me transparencë.

 


Shërbimi auto bartje: Ne kujdesemi për ju

Në rast të ndonjë defekti ose aksidenti, ne organizojmë shërbimin e auto bartjes. Kujdesemi që automjeti juaj të transportohet në mënyrë profesionale dhe të sigurtë deri në servisin tonë.