OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Shoferët besojnë në kandelat nga prodhuesi Bosch

Shoferët besojnë në kandelat nga prodhuesi Bosch

Në vitin 2017, Bosch u votua si marka më popullore në kategorinë e "kandelave" nga lexuesit e revistës së makinave "Auto motor and sport" (sondazhi i lexuesve të rezultateve "Auto motor and sport" botimi 7/17).

Shiko më shumë

Produktet e cilësisë nga Bosch: Kandela

Kandela nga Bosch - Cilësi që përcakton standardet

Kandelat elektrike janë ndër përbërësit më të rëndësishëm në makinat me motorrët e benzinës. Ato janë gjithashtu vendimtare për performancë optimale të motorrit dhe funksionimin e besueshëm, pasi që ato sigurojnë ndezjen e emetimeve të ulëta. Kjo është veçanërisht e vërtetë në rastin e sistemeve moderne të menaxhimit të motorrëve, ku priza elektrike dhe dizajni i tyre specifik vazhdimisht kanë rëndësi.

Kandela nga Bosch - Koha për motorrin

Kandela elektrike është projektuar në mënyrë të përkryer për të përmbushur kërkesat e secilit motorr. 
Përparësi e vlefshme për makinën tuaj dhe mjedisin: reduktuar konsumin e karburantit, performancë më të mirë dhe nivel më të ulët të emetimit.

Kandela elektrike është një nga komponentët më të rëndësishëm të një motorri të benzinës. Ai e merr atë dhe drejtimin dhe siguron një nisje të sigurtë, gjithashtu përcakton në mënyrë thelbësore performancë të jashtzakonshme dhe funksionimin e sigurt të motorrit duke siguruar ndezjen e emetimeve të ulëta dhe mbrojtjen efektive të katalizatorit. Kjo vlen veçanërisht për sistemet moderne të menaxhimit të motorrëve.

Informacione dhe detaje interesante

111 Vjet - Kandela elektrike nga Bosch

Për më shumë se një shekull
Më 7 janar 1902, Bosch-it i'u dha një patentë për ndezjen e magnetit të tensionit të lartë në lidhje me një kandelë elektrike. Kjo shpikje siguroi për herë të parë ndezjen e besueshme të përzierjes benzinë-ajër në motorrët me djegie të brendshme. Kështu, kandela nga Bosch ndihmoi për të bërë përparimin e makinës. Si rezultat, kandelat e Bosch-it kanë dhënë një kontribut të rëndësishëm në zhvillimin e motorrëve të fuqishëm, ekonomikë dhe ekologjikë. Dhe, si në të kaluarën, prodhuesit kryesorë të OEM vazhdojnë të mbështeten në kandela elektrike të Bosch-it. Këto përdoren gjithashtu në motorrët e anijeve, pajisjet pyjore, motorrët e mëdha të gazit, pompat e ujit dhe gjeneratorët e emergjencave.