OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

REX Automobile - Kontakti

Jemi të gatshëm të japim çdo përgjigje për ju,  na telefononi, përdorni formularin e kontaktit në këtë faqe ose na dërgoni një e-mail. tek: ( info@rexautomobile.com )

Forma e kontaktit

Ne jemi gjithmonë të kënaqur të përgjigjemi për pyetjet tuaja, na dërgoni mesazhet dhe ne do të përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

Thank You

Orari i punës:

 Hënë - Premte: 08:00 - 18:00
 Shtunë:             08:00 - 15:00 

 Adresa:
 Magjistralja Prizren - Suharekë km. 8-të
 20550 Prizren - Korishë, KOSOVA
 Tel: +383-44-119 538
 Email: info@rex-automobile.com

Rezervimi i terminit për servisim mund të bëhet edhe përmes kontaktit në telefon!

Si të arrini tek ne!
Shih Hartën