OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Teknologjia e ndriçimit dhe llampat e automjeteve

Llampat nga Bosch - Për më shumë siguri në rrugë

Cili është përdorimi i sistemit më të mirë të ndriçimit në makinë tuaj?
Për sigurinë tuaj, ne rekomandojmë përdorimin e produkteve të cilësisë nga Bosch, qoftë në rast të një llampe të dëmtuar të automjetit ose nëse doni të ndërroni komplet atë. Bosch ju ofron një gamë të gjerë të produkteve cilësore për llampat e automjeteve, duke përfshirë edhe ndriçimin e brendshëm të automjetit tuaj.
Ne ju ofronë zgjidhje për çdo llojë të automjetit dhe nga kërkesat më të ndryshme.

Teknologjia e ndriçimit në cilësinë e Bosch-it

Është e rëndësishme që të jeni në rrugë me ndriçim të mirë të automjeteve. Vetëm atëherë mund të ndriçoni në mënyrë optimale rrugën me makinën tuaj dhe ju do të jeni të në rregull nga të gjithë përdoruesit e tjerë të trafikut.

Ne rekomandojmë: Kuti për llampa zëvendësuese nga Bosch.
Nëse jeni në rrugë dhe një llampë në makinën tuaj është prishur, menjëherë do të keni një të re me kuti zëvendësuese nga Bosch.
Në disa vende është e detyrueshme të bartësh një kuti të tillë. Tek ne, ju mund të zgjidhni prej këtyre si Minibox në një version të vogël të dobishëm ose si një Maxibox me pothuajse të gjitha llampat rezervë për automjetin tuaj.
 

Dritat e pasme

Një dritë e pasme përbëhet nga 20 përbërës të ndryshëm, qoftë një dritë e frenimit ose me teknologji LED.
Dritat e frenave LED punojnë shumë më shpejt se llampat e thjeshta dhe çaktivizojnë situatën e rrezikshme edhe para se të ndodhë. Për këtë arsye, ne preferojmë të përdorni dritat e pasme nga Bosch, të cilat ju ofrojnë një shkallë të lartë të besueshmërisë, dhe një plus i rëndësishëm i sigurisë suaj në trafik.

Dritat shtesë

Nëse preferoni të vendosni drita shtesë, duhet të zgjedhni ndriçimin standard të automjetit tuaj. Forca e tyre është veçanërisht e dukshme kur vozisni natën në rrugë, ju ndihmon për të njohur më parë burimet e rrezikut.
Bosch ofron një gamë të gjerë të produkteve që ju lejon të ndriçoni më mirë rrugën. 
Dritat ndihmëse nga Bosch me teknologjinë e re të shkarkimit të gazit ksenon gjenerojnë deri në tre herë më shumë dritë krahasuar me teknologjinë halogene. Përveç kësaj, ato janë në dispozicion me dy profile të ndryshme të dritës - "të gjera dhe të gjata" për një rreze normale ose "të ngushtë dhe të gjatë" për një ndriçim pak më të ngushtë të rrugës.

Dritat X-enon

Dritat ECO

Dritat X-enon nga Bosch janë të fuqishme, të besueshme dhe të qëndrueshme. Ato përmbushin kërkesat më të larta të cilësisë, mund të përdoren pothuajse në çdo automjet dhe janë jashtëzakonisht të gjithanshme. Ka disa variante; Gama Plus, Standard Pure Light, Longlife Daytime dhe Xenon. 

Drita ECO Bosch ofrojnë cilësi të besueshme me një çmim më të ulët.
Bosch mbulon 25 nga llojet më të zakonshme të llampave me një tension nominal 12V. Të gjitha llampat përmbushin standardet e Komisionit Ekonomik për Evropën (ECE), miratimi i ECE tregon se produkti plotëson standardet ndërkombëtare, duke nënkuptuar cilësinë dhe pritshmërinë e lartë për të cilën Bosch është i njohur.