OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Inspektimi dhe mirëmbajtja nga ana e profesionit

Inspektimi

Kontrolli pranverorë

Kontrolloni makinën tuaj në intervale të rregullta për t'u siguruar që gjithmonë të arrini të sigurtë në destinacionin tuaj dhe të mos keni ndonjë problem me automjetin.
Ne kryejmë të gjitha inspektimet e nevojshme dhe profesionale për automjetin tuaj.

Kontrollimi në 10 pika

Nëse dëshironi të jeni të sigurtë në rrugë gjatë gjithë kohës, ne do të bëjmë kontrollimin për makinën tuaj sipas kërkesës, shpejtë, krejtësisht dhe me kosto efektive. Duke përdorur teknologjinë më moderne të diagnostikimit, personeli ynë kontrollon nëse siguria teknike e automjetit tuaj është e garantuar dhe nëse të gjitha pjesët janë 100% funksionale.

Për një fillimim vit të përsosur për automjetin tuaj, mekanikët tanë kontrollojnë nëse ajo është në rregull dhe është pa ndonjë problem.Kontrolli dimërorë

Para se moti të jetë i ftohtë, mekanikët tanë të mund të ju siguruojnë vozitje të sigurt gjatë muajve të dimrit. Kontrollojmë që përbërësit më të rëndësishëm të makinës suaj janë në rregull dhe tërsisht janë të përgatitur për të përballuar kohën e fftoftë të dimrit, nga bateria deri tek fshesat e gjamave të automjetit.