OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Produktet të cilësisë: Rripa të motorrit

 

Rripi motorrik - Cilësia, motivimi ynë

Rripi i motorrit të makinës suaj ekspozohet vazhdimisht ndaj streseve mekanike, kimike dhe termike.
Prandaj, prodhuesit e automjeteve për rripa motorrik dhe të gjitha pjesët e lidhura japin intervale fikse për të ruajtur jetën dhe funksionin e motorrit tuaj.
Në mënyrë që automjeti juaj të arrijë performancën gjatë një periudhe afatgjate, duhet të kontrolloni të gjithë komponentët në intervale të rregullta dhe të zëvendësoni nëse është e nevojshme. Me ndihmën e rripave të posaçëm, kryhet shpejtë dhe profesionalisht për ju në servisin tonë.

Rrip i motorrit - Për një transmetim të ulët të zhurmës

Zhurmë e ulët dhe një automjet i sigurtë, rripat e motorrit nga Bosch sigurojnë transmetim të qëndrueshëm të energjisë. Ata kanë mbi të gjitha me një cilësi dhe besueshmëri të lartë.

Përparësitë :

  • Cilësi OEM për besueshmërinë maksimale
  • Transmetimi optimal i fuqisë të komponentëve të përputhshëm në mënyrë të përkryer
  • Jetë e gjatë e shërbimit për shkak të materialit të fortë 

Rripat dhe pompat e ujit - Për ndërrime të shpejta dhe të plota

Për të ruajtur jetëgjatësinë dhe funksionin e motorrit, prodhuesit e automjeteve rekomandojnë ndërrimin e rregullt të plotë të të gjithë komponentëve relevantë të konsumit brenda intervaleve të specifikuara të shërbimit.

Përparësitë :

  • Komponentë të përputhshëm në mënyrë të përkryer
  • Më shumë siguri në sajë të kontrollit të motorrit të besueshëm
  • Garancion 5 vjeçarë

Rripat e alternatorit (rrip elastikë) - Për transmetimin optimal të energjisë

Për të kursyer hapësirë ​​dhe peshë, prodhuesit e automjeteve po përdorin gjithnjë e më shumë rripa elastikë të alternatorit. Ata janë jashtëzakonisht të fuqishëm dhe në mënyrë optimale zvogëlojnë dridhjet në makinë. Rripat me vija nga Bosch gjithashtu lënë përshtypje me nivelin e lartë të besueshmërisë operacionale, kërkesa të ulëta të mirëmbajtjes dhe një jetë të gjatë shërbimi, pavarësisht ngarkesave të rënda. Megjithatë, ju duhet të kontrolloni këto komponente rregullisht dhe brenda intervaleve të rekomanduara të mirëmbajtjes së prodhuesit të automjetit dhe nëse është e nevojshme t'i ndërroni ata nga një mekanik.

Përparësitë :

  • Jetë e gjatë e shërbimit në bazë të pronave materiale me cilësi të lartë
  • Besueshmëri të lartë me mirëmbajtje të ulët
  • Transmetimi afatgjatë i fuqishëm dhe sinkron i energjisë
  • Cilësinë e OE siç përcaktohet nga prodhuesi i automjetit