OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Shërbimi profesional i motorrit

Ndërrimi i vajit dhe filtrit

Çdo 15.000km. duhet të kontrolloni gjendjen e filtrit të vajit dhe vajit të motorrit dhe të ndërroni atë sipas udhëzimeve të prodhuesit të automjetit. REX Automobile ju ofron shërbim të servisit profesional, si dhe një gamë të gjerë të produkteve nga Bosch të kualitetit të lartë.

Shërbimi i automjeteve diesel

Bosch është zhvilluesi kryesor dhe prodhuesi i teknologjisë së motorrit të naftës në mbarë botën. Nëse posedoni një automjet me një motorr nafte, automjeti juaj do të jetë në duart të sigurta në shërbimin e servisit tonë, nga zgjidhja e problemeve në riparimin dhe mirëmbajtjen në kohë dhe në mënyrë efikase.

Diagnostifikimi i motorrit

Makinat po bëhen gjithnjë e më shumë teknike dhe paraqesin sfida gjithnjë e më të mëdha për mekanikët tanë. Sistemet moderne të menaxhimit të motorrëve kontrollojnë plotësisht injektimin e karburantit dhe në këtë mënyrë garantojnë performancë optimale të motorrit po ashtu dhe ekonominë e karburantit. Për të siguruar të njëjtën gjë për makinën tuaj, mekanikët kontrollojnë automjetin duke përdorur njësitë diagnostifikuese më të fundit.