OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Shoferët besojnë në filtrat nga prodhuesi Bosch

Shoferët besojnë në filtrat nga prodhuesi Bosch

Në vitin 2017, Bosch u votua si marka më popullore në kategorinë e "filtrave" nga lexuesit e revistës së makinave "Auto motor and sport" (sondazhi i lexuesve të rezultateve "Auto motor and sport" botimi 7/17).

Shiko më shumë

Produkte të cilësisë nga Bosch: Filtrat

Filtrat - Truprojë për motorrin

Filtrat nga Bosch mbrojnë gjithçka brenda në makinën tuaj. Duke filluar me sistemet e injektimit përmes motorrit, ata mbajnë papastërtitë, gërryerjen dhe grimcat më të imëta. Kjo është arsyeja pse servisi ynë ka një gamë të gjerë të filtrave të avancuar vazhdimisht dhe pothuajse për çdo markë të automjetit.

Ne rekomandojmë: Ndërrimin e rregullt të filtrave

Gjendja e filtrave duhet të kontrollohet rregullisht nga një mekanik dhe të ndërrohen sipas udhëzimeve të prodhuesit të automjetit, vetëm në këtë mënyrë mund të parandalohet në mënyrë të qëndrueshme humbja e fuqisë së motorrit dhe ndotja e parakohshme e naftës. Për të mbrojtur shëndetin tuaj dhe udhëtarëve tjerë, ne rekomandojmë filtra nga Bosch, filtrat e kabinës dhe të ajrit. 
Ju duhet t'i ndërroni ato çdo 15.000 km. ose të paktën një herë në vit, në mënyrë që të filtrohen gazrat e dëmshëm.

Filtër i naftës - Mbrojtje për sistemet e injektimit
Filtër i benzinës - Efektiv edhe kundër grimcave më të vogla

Qëllimi kryesor i një filtri të naftës është mbrojtja e sistemit të injektimit dhe motorrit nga grimcat, uji dhe mbetjet e tjera në karburant. Falë materialit të qëndrueshëm, filtrat e naftës nga Bosch janë zgjidhja ideale për automjetin tuaj.

Çfarë ndodh nëse filtri i naftës është i bllokuar?

 • Humbjet e fuqisë së motorrit, të naftës deri në bllokimin e motorrit
 • Reduktimi ose ndërprerja e furnizimit me karburant
 • Dëmtimi i performancës së pompës së karburantit deri në qarkun e shkurtër
 • Korrozioni i brendshëm i komponentëve individualë të motorrit

Edhe grimcat më të vogla mund të çojnë në konsum të madhë në sistemin elektronik të injektimit dhe në motorrin e makinës suaj. 
Për të siguruar funksionin optimal dhe një jetë të gjatë shërbimi të komponentëve, filtrat e benzinës nga Bosch filtrojnë edhe papastërtitë më të vogla, më pak se njëmijë e një milimetër nga karburanti.

Çfarë ndodh nëse filtri i benzinës është i bllokuar? 

 • Humbjet e fuqisë së motorrit të benzinës
 • Reduktimi ose ndërprerja e furnizimit me karburant
 • Dëmtimi i performancës të pompës së benzinës deri në qarkun e shkurtër

Filtër i vajit - Që motorri të punojë mirë

Motorri i makinës suaj duhet të mbrohet me një filtër të vajit kundër papastërtive të vajit e motorrit. Në veqanti gjatë udhëtimeve të shkurtra.
Koha e ftohtë shkaktonë më shumë kondensim. 
Rezultati: hidrokarburet e grumbulluara dhe kondensimi hyjnë në vaj, në temperaturat e larta të motorrit, këta përbërës avullohen, kjo reduktohet më tej me lubricitetin e vajit. Kështu që ju duhet të shqetësoheni për skadimin e intervaleve të rekomanduara të mirëmbajtjes së filtrit të vajit dhe ju rekomandojmë që të përdorni filtra të kualitetit të lartë nga Bosch.

Çfarë ndodh nëse filtri i vajit është i bllokuar?

 • Motorri vjen deri në dëmtim
 • Reduktohet fuqia e motorrit
 • Rritet konsumi i vajit
 • Rrjedhje e vajit

Filtër i ajrit - Për grimcat e ndotura të ajrit

Për ftohjen e motorrit dhe për përgatitjen e përzierjes së karburantit, ajri vazhdon të thithet vazhdimisht gjatë vozitjes. Detyra e filtrit të ajrit është që të mbrojë motorrin në mënyrë efektive nga grimcat e papastërtive. Përveç kësaj, zvogëlon nivelin e zhurmës.
Filtrat e ajrit Bosch kanë një vulë poliuretani të qëndrueshme, është përshtatur me formën përkatëse të strehimit, kompenzon pabarazinë dhe mbetet fleksibil dhe i zhdërvjelltë gjatë tërë jetës së shërbimit të filtrimit

Çfarë ndodh nëse filtri i ajrit është i bllokuar? 

 • Rritë konsumin e karburantit
 • Shfaqen probleme me fuqinë e automjetit

Filtër i kabinës - Për ajër të freskët

Filtrat e kabinës nga Bosch nuk mbrojnë vetëm shëndetin tuaj, por edhe sistemin e kondicionimit të automjetit.
Ju mund të merrni frymë lirshëm gjatë ngasjes së automjetit, marrja e freskët e ajrit duhet së pari të pastrohet nga poleni, pluhuri dhe ndotësit e tjerë. 
Filtrat e kabinës me karbon ofrojnë mbrojtje shtesë kundër erërave të kqija dhe gazrave të dëmshëm. Materiali i tyre është bërë nga predha natyrale e kokosit, të cilat janë të djegura dhe grimcuara nën përjashtimin e ajrit.

Filtrat e kabinës nga Bosch - Performancë e pastër

 • Ajrin e thithur filtrojnë tre shtresa
 • Gazrat e dëmshëm absorbohen efektivisht nga shtresa e karbonit aktiv
 • Funksioni i besueshëm nga -40° C në +85 ° C