Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/autoservicepartner/rexautomobile.com/web/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/autoservicepartner/rexautomobile.com/web/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/autoservicepartner/rexautomobile.com/web/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48 Shërbimi i frenave

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Shërbimi i frenave nga profesionistët tanë

Mirëmbajtja dhe riparimi

Me ne jeni të sigurtë, nëse kontrolloni automjetin në intervale të rregullta të gjithë komponentët e sistemit të frenimit. 
Falë pajisjeve të avancuara, pjesëve rezervë cilësore nga Bosch dhe mekanikëve tanë, gjithmonë mund të jeni të sigurtë gjatë vozitjes.

Diagnoza dhe riparimi i sistemeve të sigurisë lëvizëse (ABS / ASR, ESP®)

Bosch është një nga zhvilluesit kryesorë të botës dhe prodhuesit e sistemeve të automjeteve elektronike. 
Personeli ynë i kualifikuar mund të mbështetet në sigurimin e mirëmbajtjes së klasit të parë dhe riparimeve të cilësisë së lartë për të gjitha sistemet elektronike të sigurisë në makinën tuaj.