OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

REX Automobile - Paisje të automjetit

Siguria dhe aksesorët

Ne ju ofrojmë një shumëllojshmëri të aksesorëve nga prodhuesit e markave të njohura për automjetin tuaj, kështu që ju gjeni zgjidhje të shumta tek ne për automjetin tuaj.

Vaji i motorrit dhe filtri

Filtrat nga Bosch dhe vajrat cilësorë nga prodhuesit e markave mbrojnë motorrin e automjetit tuaj kundrejt konsumit të tepërt të vajit.
Kjo është arsyeja pse ne kemi një gamë të gjerë në servisin tonë për kërkesat specifike të modelit të pothuajse çdo marke të automjetit dhe për çdo lloj të motorrit.