OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Shoferët besojnë në fshesat e xhamave nga prodhuesi Bosch

Shoferët besojnë në fshesat e xhamave nga prodhuesi Bosch

Në vitin 2017, Bosch u votua si marka më popullore në kategorinë e "fshesave të xhamave" nga lexuesit e revistës së makinave "Auto motor and sport" (sondazhi i lexuesve të rezultateve "Auto motor and sport" botimi 7/17).

Shiko më shumë

Produktet e cilësisë në shërbimin e makinave Bosch: Fshesa të xhamave

Fshesat e xhamave - Për një pamje më të mirë

Ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë, kjo është arsyeja pse ne mbështetemi në fshesat e xhamave nga Bosch. Fshesat duhet të pastrojnë xhamin e automjetit tuaj më shumë se 750.000 herë, që korrespondon me një total prej rreth 60 fusha futbolli. Pa marrë parasysh se cilin model të Bosch zgjidhni, ato të gjitha garantojnë performancë të përsosur të fshirjes, dukshmëri më të mirë dhe siguri në rrugë. Kështu që ju gjithmonë keni pamje të mirë në automjetin tuaj, madje edhe në kushtet ekstreme të motit.

Aerotwin Bosch - Për performancë maksimale

Fshesat Aerotwin nga Bosch janë pa nyje dhe kapëse të zakonshme. Në vend të kësaj, ato kanë një hekurudhë të teknologjisë së lartë që përshtatet në mënyrë optimale në lakimin e xhamit dhe shpërndan presionin e kontaktit në mënyrë të barabartë përgjatë gjithë gjatësisë së fshirësit të xhamit. Fshesat Bosch Aerotwin i përshtaten pothuajse çdo modeli të automjetit.

Përparësitë: 

  • Deri në 30% jetë më të gjatë të shërbimit, nga fshesat tjera të zakonshme
  • Cilësi maksimale e fshirjes së xhamit edhe në shpejtësi të lartë
  • Performancë e përsosur për dimër, pasi nuk ka forma akulli mbi korniza metalike ose nyje

Fshesë metalike - Për jetë të gjatë të shërbimit

Fshesat e dyfishta të harkut metalik nga Bosch përdoren aty ku kërkohet rezistencë e lartë. Sistemi i tij i qëndrueshëm i mbajtëses metalike është jashtëzakonisht i qëndrueshëm falë mbrojtjes së dyfishtë të korrozionit. Lehtë për t'u montuar në çdo automjet, me përshtatësi universale, teknologjia e dyfishtë e tyre siguron pastrim e qëndrueshëm optimal të xhamave dhe sigurinë maksimale në rrugë. 

Përparësitë: 

  • Ekstremisht të qëndrueshme për shkak të mbrojtjes së dyfishtë nga korrozioni
  • Adapter universal, i përshtatshëm për të gjitha modelet e automjeteve 

Fshesa e xhamit të pasëm - Për një pamje të shkëlqyer

Të gjitha llojet e fshesave të pasme nga Bosch sigurojnë dukshmëri më të mirë dhe më shumë siguri. Boshti është i disponueshëm për pothuajse të gjitha modelet e automjeteve dhe përfshin fshesat e rrafshta aerotwin, fshesa me sistemin me kllapa metalike, fshesat plastike të projektuesit.

 Përparësitë: 

  • Performancë e fshirjes së tërësishme nga goma fshirëse me shtresë grafiti
  • Montim i shpejtë me përshtatës universal
  • Vlerë e shkëlqyer

Informacione dhe këshilla të vlefshme

Udhëzues për ndriqim dhe vizion

Ndërrimi i fshesave të xhamit

Llampat e rregulluar në mënyrë jo të saktë nuk janë një rrezik për veten, por edhe për të gjithë përdoruesit e tjerë të rrugëve. Jo vetëm që e ndriçojnë rrugën shumë më pak, por gjithashtu mund të verbojnë vozitësit që vijnë para jush. Për të siguruar që ju jeni gjithmonë në rrugë të sigurt, duhet të kontrolloni rregullisht sistemin e ndriçimit. 

Çfarë duhet të merret parasysh kur përdorni dritat e mjegullës?

Ndiqni vidot e udhëzimeve të montimit të fshesave.

Dritat e pasme të mjegullës rrisin sigurinë në rrugë, ato mund të përdoren vetëm nën kushte të caktuara.

Duhet t'i kushtoni vëmendje kësaj:

Përdorimin e dritave të mjegullës mund ta bëni vetëm kur ka pengesë të konsiderueshme të dukshmërisë për shkak të shiut, mjegullës, borës. Dritat e pasme të mjegullës mund të përdoren gjithashtu vetëm me një shikueshmëri më të vogël se 50m.