Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/autoservicepartner/rexautomobile.com/web/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/autoservicepartner/rexautomobile.com/web/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/autoservicepartner/rexautomobile.com/web/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48 Shërbimi elektronikë

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Shërmbimi elektronikë

Shërbimi i baterisë

A është bateria e makinës suaj gati për veprim dhe e pajisur siç duhet për kohën e dimrit?
Mekanikët tanë bëjnë kontrollimin, mirëmbajtjen dhe zëvendësimin e bateris së automjetit tuaj.

Diagnoza e sistemeve elektronike

Nëse elektronika në makinën tuaj nuk funksionon, sinjalizohen dritat paralajmëruese në insturment tabelë, mekanikët tanë do të gjejnë shpejtë problemin i cili është në automjetin juaj.
Ne përdorim pajisjet e fundit diagnostikuese për gjetjen e gabimit dhe eliminimin e problemeve në sistemin elektrik të automjetit tuaj.