OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Fshesat e xhamave

Pas 12 muajve përdorim i fshesave, performanca e tyre bie në mënyrë të konsiderueshme.
Prandaj ne ju këshillojmë që në kohë të mirë të vendosni fshesa të reja të xhamave nga Bosch.
Falë performancës së fshirjes dhe një jetë të gjatë të shërbimit, gjithmonë keni një pamje të mir gjatë rrugëtimit, madje edhe në kushte ekstreme të kohës të ftohtë. 

Dritat e automjeteve

Për sigurinë tuaj, ne rekomandojmë përdorimin e produkteve të cilësisë nga Bosch. 
Bosch ju ofron një gamë të gjerë të produkteve cilësore për llampat e automjeteve, duke përfshirë edhe ndriçimin e brendshëm të automjetit tuaj.

Kandelat

Rripi i motorrit

Rripat e motorrit sigurojnë transmetim optimal të energjisë dhe të lë përshtypje me qëndrueshmërinë e tyre të jashtëzakonshme dhe funksionalitetin. Megjithatë, duhet t'i kontrolloni këto brenda intervaleve të rekomanduara të mirëmbajtjes dhe t'i zëvendësoni ato me të gjithë komponentët e lidhur ndërmjet vete. Me ndihmën e rripave Bosch të posaçëm, ky ndërrim kryhet shpejt dhe profesionalitet për ju nga mekanikët e servisit tonë.

Baterit e automjeteve

Nxehtësia ekstreme ose ftohja mund të rrisin shkallën e shpenzimit të baterisë, duke e bërë dimrin një kërcënim të trefishtë për baterinë tuaj.
Të nxehtit gjatë verës bënë që uji të avullohet në elektrolit dhe kështu rritet sulfatimi. Prandaj gjatë dimrit shkaku i temperaturave të ulëta procesi i reaksioneve kimike që zhvillohen në baterinë me acid ngadalësohet.


Filtrat

Filtrat nga Bosch me cilësi të lartë mbrojnë gjithçka në makinën tuaj. Kjo është arsyeja pse ne kemi një gamë të gjerë të filtrave të naftës,të ajrit, vajit dhe klimës në servisin tonë dhe për çdo markë të automjetit. 

Frenat

Sistemi i frenimit është tërësia e pajisjeve që shërbejnë për të ulur shpejtësinë e automjetit, për t'a ndaluar atë ose për t'a mbajtur të palëvizur në rrugët me pjerrtësi. 
Si një nga prodhuesit kryesorë ndërkombëtarë, Bosch ju ofron një gamë të gjerë prej mbi 10,000 produkte me cilësi të lartë për sigurinë maksimale të vozitjes dhe funksionalitetin maksimal.