OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Profili i gomës

Profili i gomave të verës ka një thellësi minimale ligjore prej 1.6mm. Sidoqoftë, ne rekomandojmë një ndërrim prej 3mm më së shumti për gomat e dimrit ose një ndërrim profili prej 4mm më së largu.

Gomat e dimrit nuk janë vetëm për borë: 

Nëse do të ekzistonte lloji i gomave e cila është vetëm për përdorim të gjerë në borë, do të quheshin goma të borës. Për këtë është e domosdoshme që tani në automjet të vendosni goma të dimrit. Siç thotë edhe vet emri, ato janë bërë për dimër, përkatësisht për temperatura të ulëta nën 7
°C.
Gomat e verës apo ato universale mund t’ju sjellin probleme, në borë apo në shi, në rrugë të ngrira dhe në rrugë të mbushura me gjethe të rëna.

Rregulli "4 x 4 x 4" ndihmon për orientim. Kjo do të thotë: përdorni vetëm goma me një profil prej të paktën 4 milimetra në thellësi, kanë të njëjtin profil në të gjitha 4 rrota dhe nuk janë më të vjetra se 4 vite.

Shërbimi i gomave

Gomat e automjeteve janë pjesë esenciale e secilit automjet. Ruajtja e duhur, ndërrimi i rregullt, balancimi dhe presioni janë disa nga gjërat në listën e fakteve të rëndësishme të gomave.

Mekanikët tanë ofrojnë shërbim të plotë të gomave, nga ndërrimi dhe balancimi.
 
Për një udhëtim të sigurtë në erë dhe motë të keq, tek ne mund të mbështeteni në përzgjedhjen dhe blerjen e gomave të reja për automjetin tuaj.

  • Personel i kualifikuar
  • Mirëmbajtje e sistemeve të monitorimit të presionit të gomave
  • Gomat më të mira, të prodhuesve me të njohur.