OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Kontrolli pranveror i automjetit

Kontrolli pranverorë i automjetit tuaj kryhet nga personeli ynë i mekanikëve, kështu ju do të jeni të sigurtë për automjetin tuaj pas një dimri të gjatë.

  • Për të gjitha markat, modelet dhe vitet e prodhimit të automjetit
  • Pajisje diagnostikuese të nivelit të lartë
  • Pjes rezervë origjinale me cilësi të prodhuesit origjinal
Për fillim vit të automjetit

Në kontrollin pranveror, stafi ynë i mekanikëve do të kontrollojë makinën tuaj për funksionalitet nga dëmtimet e mundshme gjatë sezonit të dimrit.
Ekzistojnë kontrolle të shumta, duke përfshirë:


Këshilla jonë profesional

Pranvera nuk është kohë e preferuar për të gjithë!
Kur natyra fillon të lulëzojë, shumë shoferë duhet të përballen me rrezikun nga poleni. Personat me alergji konsiderohen të jenë në rrezik më të madhë, pasi që ata kanë më shumë probleme duke u përqëndruar në këtë kohë të vitit. Ne rekomandojmë ndërrimin e filtrave të kabinës në kohë të duhur për të mbajtur polenin larg nga reagimet alergjike.