OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Me testimet tona, jeni në lëvizje të sigurtë

Kontrollimi në shumë pika nga mekanikët tanë garanton vozitje të sigurtë dhe ju sigurojmë që automjeti juaj gjithmonë përgatitet për udhëtimet tuaja të përditshme. Ne përdorim pajisjet më të fundit diagnostikuese për kontrollim gjithëpërfshirës për të gjetur problemet tek automjeti juaj. Kjo zvogëlon rrezikun e aksidenteve, rritë sigurinë tuaj në çdo lëvizje.

Kontrollimi i automjetit në 10 pika

Nëse dëshironi të jeni të sigurtë për automjetin tuaj kontrolloni: shpejtë, tërësisht dhe me një çmim të arsyeshëm.

 • Paisje diagnostikuese të nivelit të lartë
 • Pjesë rezervë origjinale me cilësinë e prodhuesit origjinal

10 pikët për sigurinë e automjetit tuaj

Me kontrollin 10-pikësh nga REX Automobile ju jeni gjithmonë të sigurtë në të gjitha fushat dhe në çdo sezon.

 • Elektronika
 • Gomat
 • Ndriçimi
 • Trapi i automjetit
 • Vaji i motorrit
 • Frenat
 • Fshesa të automjetit
 • Bateria
 • Vaji i frenave
 • Sistemi i klimës