OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Mundësi punësimi në REX Automobile

Bëhuni pjesë e stafit tonë

Bëhuni pjesë e stafit tonë

REX Automobile është përfaqësues gjeneral për Kompanin Bosch Automotive GmbH dhe është pjesë e rrjetit më të madhë të autoserviseve në botë:Bosch Car Service. Me një përvojë 25 vjeçare në Gjermani dhe nën moton “Oferta jone është cilësia”, garantojmë një shërbim në nivel të lartë dhe produkte origjinale.

Ke dëshirë të jesh pjesë e një kompanie të suksesshme dhe dinamike?

Një fillim i juaji në karrierë

Përfitimet tuaja:

   • Vend pune në një frymë dhe ambient modern
   • Trajnime të ndryshme (komunikim, shitje, teknikë)
   • Zhvillim profesional në karrierën tuaj
       

Profili juaj:

 • Komunikimi dhe puna me klientë ju pëlqen
 •  Ju jeni iniciatorë dhe keni qellim të zhvilloheni në karrierën tuaj
 • Puna në grup dhe angazhimi në projekte të reja për ju është e zakonshme