OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA


Shërbimi ynë për një ambient të mirë

Bakteret dhe kërpudhat mund të formohen dhe përfundimisht të shkaktojnë aromat e pakëndshme nëse sistemi i klim nuk pastrohet siç duhet. Gasi i klimës duhet të zëvendësohet së paku çdo dy vite. Mekanikët tanë mund të bëjnë mirëmbajtjen profesionale të sistemit të klimës, kështu që gjithmonë mund të shijoni vetëm temperaturën e duhur në automjetin tuaj, pavarësisht nga temperatura e jashtme e nxehtë.

Shërbimi i sistemit të klimës

Klima është një tipar standard në shumicën e automjeteve moderne dhe ka nevojë për kontrollim të rregullt për të siguruar funksionim dhe një shërbim të gjatë.

  • Testimi i rrjedhjes së gazit të klimës
  • Testimi i presionit dhe i funksionit të sistemit të klimës
  • Ndërrimi i filtrit të klimës

Shërbimi i rregullt është thelbësor

Automjetet me sistem të klimatizimit duhet të kontrollohen së paku një herë në vit.
Jo më pak sepse sistemi humbet deri në 8% të gasit të tij çdo vit. Gjithashtu është e rëndësishme të kontrollohet gjendja e pjesës më të rëndësishme të tharësit.