OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

ABS,TCS dhe ESP®

Shumica e automjeteve sot mund të pajisen me disa sisteme.
Mekanikët tanë dinë se qfarë i
 përshtatet automjetit tuaj dhe mund t'ju ndihmojë nëse hasni ndonjë problem në automjetin tuaj

Sistemi i frenimit antibllokues (ABS)

Nëse rrotat bllokohen në rast të një manovrimi të tepruar të frenimit, automjeti nuk do të reagojë më ndaj lëvizjeve drejtuese.Teknologjia ABS redukton automatikisht në presionin e frenimit në mënyrë që rrotat individuale të mos ndalen dhe të mbeten të kontrollueshme.

Sistemi i kontrollit të tërheqjes (TCS) 

TCS rregullon rrotullimin e makinës për të ndaluar rrotat që lëvizin, për të lëvizur ose përshpejtuar. Kjo garanton jo vetëm stabilitetin por edhe drejtueshmërinë e automjetit.

Diagnoza dhe riparimi i sistemit të sigurisë lëvizëse (ABS/ASR,ESP®)

Bosch është një nga zhvilluesit kryesorë në botë dhe prodhuesit e sistemeve elektronike të automjeteve në industrinë e automjeteve. 
Mekanikët tanë të trajnuar, në radhë të parë kontrollojnë sistemet e sigurisë elektronike të makinës suaj dhe i riparojnë ato me profesionalizëm në rast të ndonjë problemi.

  • Të dhënat diagnostike për çdo sistem sigurie dhe çdo llojë makine
  • Program i plotë në cilësinë e prodhuesit origjinal të pajisjeve
  • Teknologjia e fundit e testimit për mirëmbajtjen dhe riparimin. 

Programi Elektronik i Stabilitetit (ESP®)

Programi elektronik i stabilitetit (ESP) – është pjesë elektronike që e kontrollon sisteminABS, kryesisht gjatë kthimit të shpejtë në këthesa të ashpëra.Kjo kryhet përmes senzorëve ku pranohen informatat deri tek truri elektronik në pompën ABS dhe kështu bënë kontrollimin e frenave