Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/autoservicepartner/rexautomobile.com/web/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/autoservicepartner/rexautomobile.com/web/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/autoservicepartner/rexautomobile.com/web/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48 Shërbimi i riparimit të xhamit

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Shërbimi i riparimit të xhamit

Xhamat e automjetit tuaj luajnë një rol të rëndësishëm në drejtimin e sigurisë së vozitjes, të cilët tashmë mund të preken nga dëmi më i vogël. Një arsye tjetër për të pasur dëmtimin e shkaktuar nga guri menjëherë riparohet nga mekanikët tanë. Dhe nëse është e nevojshme, ne gjithashtu i ndërrojmë krejtësisht xhamat, me profesionalizëm dhe me kujdes maksimal.

  • Largimi i shpejtë dhe profesional i dëmtimit nga guri
  • Ndërrimi i menjëhershëm i xhamit të ri

Në rastin e dëmtimit të shkaktuar nga guri, ne ju rekomandojmë që të mbuloni zonën e dëmtuar me një lepak(aero) sa më shpejt që të jetë e mundur në mënyrë që të mbrohet qelqi i laminuar nga hyrja e papastërtive.