OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Bosch Car Service - Partnerët e bashkëpunimit

Partneritete të forta me kompanitë kryesore

Partneritete të forta me kompanitë kryesore

REX Automobile mbanë partneritete të shumta me prodhuesit e pjesëve të automjeteve, aksesorëve të automjeteve dhe pjesëve elektronike

Së bashku ne mund të arrijmë më shumë për ju

Ne së bashku me partnerët tanë të bashkëpunimit, ju sigurojmë që lëvizshmëria juaj të bëhet më e sigurtë dhe më e rehatshme.
Klientët tanë përfitojnë nga ofertat ekskluzive rreth automjetit. Për shkak të bashkëpunimit të afërt, shërbimi ynë është gjithmonë i avancuar dhe mund t'ju shërbejmë juve si klientë.

Partnerët tanë të bashkëpunimit

Me ndihmën e partnerëve tanë mund ta bëjmë automjetin tuaj më të sigurtë dhe më të rehatshëm.
Klientët tanë përfitojnë nga të gjitha llojet e ofertave. Falë bashkëpunimit të afërt, shërbimi i  REX Automobile është i avancuar me zhvillimet më të fundit dhe në gjendje të u ofrojmë klientëve tanë më të mirën që është në dispozicion.

 • GL Technics
 • Caramba
 • Pierburg
 • Siemens VDO
 • Wahler
 • Sachs
 • LUK
 • Bosch
 • Brembo
 • Contitech
 • Elring
 • ERC
 • Mobil 1
 • Castrol