OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Kontrolli dimëror GRATIS

Inspektimi i automjetit

Sezoni i ftohtë i vë në provë çdo komponent në makinën tuaj, nga bateria deri tek fshesat e xhamave.
Që të jeni të përgaditur në temperatura të ftohta, ne rekomandojmë kontrollin e dimërorë.

Ne kontrollojmë:

• Sistemin e pastrimit të xhamave

• Sistemin e ndriçimit

• Sistemin e ngrohjes

• Kontrolli i gomave

• Testimin e antifrizit 

Ne e bëjmë makinën tuaj të përshtatshme për sezonin e ftohtë!

Të sigurtë gjatë dimrit

Në kohën e ftohtë të dimrit, bateritë e makinave janë veçanërisht të nevojshme. 

Sipas ACE (Auto Club Europe) bateritë janë përgjegjëse për 30% të të gjitha prishjeve të makinave. Veçanërisht në dimër dhe tek automjetet që shpesh janë në udhëtime të shkurtra. Kjo mund të zbulohet shpejt duke kontrolluar rregullisht baterisë tek ne, kështu që ju do të lëvizni në mënyrë të sigurtë gjatë dimrit.
Kontrollimi i baterisë tek ne bëhet për të gjitha markat dhe modelet.

Çdo inspektim në një shërbimin tonë bëhet sipas specifikave të prodhuesit të automjetit. Stafi ynë i mekanikëve kontrollon të gjithë komponentët dhe shumë sisteme relevante për sigurinë e automjetit tuaj.

• Për të gjithë modelet dhe vitet e prodhimit të automjeteve

• Nga një personel i trajnuar

• Pjesë rezervë të cilësisë së lartë nga Bosch

• Me pajisje moderne të seminareve nga Bosch Car Service


Shërbimi i plotë i gomave

Këshillim dhe shërbim nga një staf i trajnuar 

• Ndrërrimi i gomave dhe rrotave 
Nga rrota e çelikut në gomën e sportit të profilit të ulët

• Balancimi i gomave
Për më shumë rehati dhe jetë më të gjatë të gomave

• Pastrimi i rrotës 
Mbron kundër korrozionit dhe për një pamje më të mirë

Nëse automjeti juaj ka nevojë për goma të reja të dimrit? Ne me kënaqësi do t'ju ofrojmë një ofertë. 

Nëse bleni një bateri tek ne, ose goma dimërore dorëza e borës GRATIS