OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Bosch Car Service - Menaxhimi i shërbimeve

Ne jemi një partner i besueshëm

Ne jemi një partner i besueshëm

Çdo punonjës i kompanisë sonë, gjatë veprimit të tij, vepron në interesin më të mirë të klientëve tanë, duke kontribuar kështu në suksesin e përgjithshëm të kompanisë.

content_img1_1_.jpg

content_img1_1_.jpg

Ne jemi një partner i besueshëm

Ne jemi një partner i besueshëm

Çdo punonjës i kompanisë sonë, gjatë veprimit të tij, vepron në interesin më të mirë të klientëve tanë, duke kontribuar kështu në suksesin e përgjithshëm të kompanisë.

Përfitoni nga shërbimet tona

Cilësi e jashtëzakonshme:

Ne kryejmë të gjitha punët e riparimit dhe mirëmbajtjes sipas specifikimeve të prodhuesit, kështu që automjeti juaj mbetet plotësisht nën garancion me pjesët tona origjinale.
Të gjithë mekanikët tanë janë plotësisht të kualifikuar, gjithmonë përdorim pajisjet më të fundit.

 • Njohuri të vlefshme direkt nga furnizuesi kryesor automobilistik, Bosch Car Service
 • Mekanikë të kualifikuar dhe të përkushtuar në teknologjinë më të fundit
 • Përputhje e vazhdueshme me standardet e cilësisë së lartë
 • Teknologji inovative diagnostifikuese nga Bosch Car Service
 • Pjesë nga prodhuesit origjinal, për të ruajtur vlerën e automjetit tuaj

Karakteristikat tërheqëse të cilësisë tek REX Automobile

 • Ofertë për vajra, frena, disqe, dhe pjesë të trapit.
 • 12 muaj garancion mbi shërbimet dhe produktet tona
 • Inspeksion me shërbimin e Bosch Car Service (Garancia e Mobiliteit)
 • Ruajtja e gomave GratisKlientët tanë në menaxhimin e  shërbimimeve të REX Automobile

Ne u shërbejmë klientëve nga sektorët e ndryshëm: Bizneset e vogla, kompanitë e mesme dhe të mëdha ndërkombëtare.

 • Shërbimi i autoriteteve si dhe institucioneve shtetërore - komunale.
 • Kompanitë industriale
 • Kompanitë Rent a Car
 • Kompanitë logjistikë